Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Hospital Los Montalvos de Salamanca inauguren l’EspaiCaixa d’atenció integral a persones amb malalties avançades

Salamanca, 25 Abril 2014

Aquest nou espai ofereix informació, suport i acompanyament a tots els ciutadans de Salamanca que, d’una manera o d’una altra, pateixen una malaltia avançada, i posteriorment també proporciona, si cal, l’acompanyament en el dol.

L’EspaiCaixa d’atenció integral de l’Hospital Los Montalvos s’emmarca en el Programa per a l’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades de l’Obra Social ”la Caixa” i està plenament integrat a l’hospital i a la seva Unitat de Cures Pal·liatives.

Les noves instal·lacions donaran servei a pacients de tot Castella i Lleó. Fins avui, l’equip que desenvolupa el programa de l’Obra Social ”la Caixa” a Salamanca ha atès 2.222 pacients i 5.638 familiars des del gener del 2009.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades