Tornar Tornar

”la Caixa” incrementa el pressupost de la seva Obra Social a Ceuta fins als 300.000 euros

Ceuta, 28 Abril 2014

El president de la Ciutat Autònoma de Ceuta, Juan Jesús Vivas Lara, i el director territorial de ”la Caixa” a Andalusia Occidental, Rafael Herrador, han signat avui a Ceuta un acord que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica i cultural per al 2014.

Fruit d’aquest acord, ”la Caixa” reforça l’acció social que du a terme a Ceuta com a resposta a les necessitats dels seus ciutadans en l’actual conjuntura, i eleva fins a 300.000 euros el pressupost de la seva Obra Social.

El foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans, la promoció de l’autonomia, i l’atenció a la discapacitat i la dependència seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” a Ceuta.

A més, l’entitat reforçarà el seu compromís amb la regió a través d’un projecte que promou la convivència i la cohesió social amb l’objectiu d’afavorir les relacions interculturals des d’una gestió positiva i enriquidora.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades