Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” presenta el nou projecte de construcció d'un centre cultural CaixaForum a Sevilla

Sevilla, 2 Maig 2014

L’Obra Social ”la Caixa” ha presentat el seu nou projecte per construir un centre cultural i social a Sevilla. Emplaçat a l’Isla de la Cartuja, CaixaForum aspira a convertir-se en un nou referent a la ciutat en la promoció del coneixement a partir d’una àmplia programació dirigida a tots els públics.

El projecte, obra de l’estudi de Guillermo Vázquez Consuegra, es caracteritza per l’adaptació, per a l’ús museístic, de l’espai existent a l’edifici Pódium del complex de la Torre Pelli.

L’equipament tindrà una superfície útil de 7.500 metres quadrats i disposarà de dues grans sales d’exposicions situades a sota d’una nova plaça coberta per una gran marquesina. CaixaForum Sevilla també inclourà un auditori, aules polivalents, una llibreria i un restaurant.

L’Obra Social ”la Caixa” promourà a CaixaForum Sevilla exposicions d’art, festivals de música i poesia, cicles de conferències, jornades socials, tallers educatius i familiars, i activitats dirigides a les persones grans. És previst que les obres de construcció comencin el darrer trimestre del 2014 i que tinguin una durada aproximada de dos anys.

En resposta a la conjuntura actual, ”la Caixa” eleva aquest any el pressupost de la seva Obra Social a Andalusia fins als 50,3 milions d’euros per tal de poder desenvolupar un ampli ventall de programes socials, educatius, culturals i mediambientals.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades