Tornar Tornar

La Real Academia Española i l'Obra Social ”la Caixa” han presentat nous volums de la Biblioteca Clásica de la RAE

Cantàbria, 16 Maig 2014

La Real Academia Española i l’Obra Social ”la Caixa” han presentat El Victorial, o Crónica de Pero Niño, comte de Buelna, obra escrita per Gutierre Díaz de Games, i altres volums recents de la Biblioteca Clásica de la Real Academia Española: la Poesía, de Jorge Manrique, i les Novelas ejemplares, de Miguel de Cervantes.

 

L’acte, dins el marc de la commemoració del III Centenario de la Real Academia Española, s’ha celebrat a la seu de la Fundación Comillas (Cantàbria). Fins avui, s’han publicat vint títols de la col·lecció, iniciada el 2011 dins el segell editorial Galaxia Gutenberg – Círculo de Lectores. Les successives novetats s’aniran donant a conèixer tant al web de la RAE com al seu bloc a la xarxa, BCRAEinforma.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades