Tornar Tornar

”la Caixa” referma la seva Obra Social a Navarra amb 12 milions d’euros

Navarra, 27 Maig 2014

La presidenta del Govern de Navarra, Yolanda Barcina, i el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, han signat avui a Tudela un acord que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2014.

En la conjuntura actual i com a reflex de la creixent presència financera de l’entitat, ”la Caixa” reforça el seu compromís amb Navarra i amb les necessitats dels seus ciutadans amb una inversió en obra social de 12 milions d’euros.


La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’accés a un habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries de l’Obra Social ”la Caixa” en l’apartat corresponent a l’acció social pròpia.

Més informació a la nota de premsa

 

 

Notícies relacionades