Tornar Tornar

Sebastião Salgado. Gènesi. Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife, 4 Juny 2014

Gènesi és un mosaic increïble en què la natura s’expressa en tota la seva grandesa. Després de gairebé tres dècades de reflexió sobre els drames i les tragèdies de la humanitat, el reconegut fotògraf brasiler Sebastião Salgado va iniciar el 2004 aquest projecte, de vuit anys de durada, centrat en la natura del nostre planeta. «Una oda visual a la majestuositat i fragilitat de la Terra; una advertència sobre tot el que correm el risc de perdre», en paraules del mateix Salgado.

La primera destinació de Gènesi va ser, l’any 2004, les Galápagos. Des d’aleshores i fins al 2012, Salgado va fer un total de 32 viatges per completar aquest recorregut pel món verge, amb aturades a l’Antàrtida, Madagascar, Botswana, el parc de Virunga a la triple frontera entre el Congo, Ruanda i Uganda, Alaska, l’altiplà del Colorado als Estats Units, Sibèria i la selva de l’Amazones, entre d’altres.

L’exposición, que després del seu reeixit pas per CaixaForum Madrid arriba ara a Santa Cruz de Tenerife en el marc d’una itineració internacional, està constituïda per 245 fotografies en blanc i negre, i mostra paisatges, animals i persones que han pogut evitar la influència del món modern en regions polars, boscos i sabanes tropicals, deserts abrusadors, muntanyes dominades per glaceres i illes solitàries.

Sebastião Salgado. Gènesi es podrà visitar del 5 de juny al 13 de setembre de 2014 a l’Espai Cultural CajaCanarias (Plaza del Patriotismo, 1, Santa Cruz de Tenerife).

 

 

 

Més informació a la nota de premsa

 

 

 Imatges lliures de drets i per a ús exclusiu de promoció de l’exposició “Gènesi” de Sebastião Salgado a l’Espacio Cultural CajaCanarias de Santa Cruz de Tenerife del 5 de juny al 13 de setembre de 2014. Els mitjans podran publicar dues de les 15 imatges lliures de drets proporcionades, a més de la imatge de l’exposició (fotografia serralada de Brooks, Alaska)
Per demanar les fotos d'alta resolució, clica aquí. (servei disponible exclusivament per als mitjans professionals, que han d'especificar les 2 IMATGES que volen utilitzar)

Notícies relacionades