Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa Gent 3.0

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Lleida impulsen la millora de la qualitat de vida de les persones grans i dels cuidadors familiars de malalts d'Alzheimer

Lleida, 17 Juny 2014

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Lleida han acordat aquest matí potenciar l’envelliment actiu de la gent gran. L’objectiu del conveni és millorar el benestar d’aquest col·lectiu a través del foment de la participació social i d’hàbits saludables, en el marc del projecte  gent3.0            .

El compromís que han signat avui ambdues institucions suposa un pas més en la col·laboració que mantenen des de 1998 i que ha permès dur a terme un ampli programa d’activitats a 10 llars de gent gran conveniades i als dos esplais propis de l’Obra Social ”la Caixa”.

En el marc d’aquest programa, l’Obra Social ”la Caixa” torna a apostar per Lleida per posar en marxa iniciatives innovadores amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables i presenta, en col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall i la CEAFA, un projecte d’investigació amb grups terapèutics de cuidadors familiars de malalts d’Alzheimer.

 

 

 

Més informació a la nota de premsa

Notícies relacionades