Tornar Tornar

La Secretaria d'Estat d'R+D+I, l'Ajuntament d'Alcobendas i l'Obra Social ”la Caixa” signen un acord per a la implantació de la nova seu del Museu Nacional de Ciència i Tecnologia

Madrid, 8 Juliol 2014

L’Ajuntament d’Alcobendas cedeix l’edifici on s’instal·larà el Museu Nacional de Ciència i Tecnologia (MUNCYT) amb l’objectiu de crear un centre social obert i dinàmic que convidi a la participació i que tingui la ciència com a protagonista principal.

L’Obra Social ”la Caixa” destinarà 1,8 milions d’euros durant els pròxims tres anys a la realització d’activitats de difusió de la cultura científica al MUNCYT i cedirà la seva sala permanent del centre CosmoCaixa Alcobendas. Així mateix, a partir del tercer any oferirà algunes de les seves exposicions itinerants amb l’objectiu de millorar l’oferta museística del nou espai.

El MUNCYT està gestionat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), com a agent principal de l’Administració General de l’Estat en el foment i l’impuls de la cultura i divulgació científica.

Aquesta aliança ratifica el compromís de la FECYT, de l’Obra Social ”la Caixa” i de la ciutat d’Alcobendas amb la divulgació de la ciència entre públics de totes les edats i tots els nivells de formació.

 

 

Més informació a la nota de premsa

Notícies relacionades