Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” lliura 69 beques per cursar doctorats a universitats i centres de recerca de referència a Espanya

Madrid, 8 Juliol 2014

L’Obra Social ”la Caixa” estrena dos nous programes de beques de doctorat a Espanya i lliura un total de 69 beques a universitaris espanyols i estrangers per cursar doctorats en universitats espanyoles i en centres de recerca acreditats amb el distintiu Severo Ochoa.

Es tracta de la primera convocatòria del Programa Internacional de Beques de Doctorat ”la Caixa”  Severo Ochoa, que atorga, en aquesta convocatòria 2013, 40 beques per a estudiants espanyols i estrangers, i del Programa de Doctorat en Universitats Espanyoles, que concedeix 25 beques per a estudiants espanyols. Addicionalment, es lliuraran les 4 últimes beques de l’antic Programa Internacional de Doctorat en Biomedicina.

L’objectiu d’aquests dos programes és incorporar joves talents nacionals i internacionals a les universitats i als centres de recerca del país. Les beques dels dos programes són de quatre anys de durada, i cadascuna està dotada amb 113.500 euros. Entre ambdues convocatòries, s’han rebut gairebé 1.500 sol·licituds.

 

 

Més informació a la nota de premsa

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema