Tornar Tornar

El Programa d'Espais Naturals i Reinserció Social de ”la Caixa” ha facilitat l'accés al món laboral a 11.700 persones en risc d'exclusió

Madrid, 4 Agost 2014

El Programa d’Espais Naturals i Reinserció Social de l’Obra Social ”la Caixa” ha fet possible fins avui l’accés al món laboral de 11.773 persones en situació desafavorida, que han portat a terme tasques de conservació i minimització dels efectes del canvi climàtic en àrees naturals de tot Espanya.

Des que l’Obra Social ”la Caixa” va posar en marxa aquesta iniciativa pionera, en col·laboració amb les conselleries de Medi Ambient i les diputacions, s’han realitzat 3.356 projectes de conservació i millora d’àrees naturals a tot l’Estat espanyol.

El programa, al qual l’entitat financera ha destinat fins avui prop de 184 milions d’euros, té dos objectius prioritaris: la conservació i millora d’àrees naturals, i la inserció de persones en risc d’exclusió. Amb aquest programa, l’Obra Social ”la Caixa” ratifica una vegada més el seu compromís amb les persones i amb el medi ambient.

 

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades