Tornar Tornar

Més de 2.500 persones en situació de vulnerabilitat de tot l’Estat podran tenir accés a un habitatge temporal

Barcelona, 1 Setembre 2014

La finalitat de la convocatòria és la promoció de la integració social i la vida independent de persones amb discapacitat o en risc o situació de vulnerabilitat social mitjançant actuacions integrals, així com programes d’inclusió residencial

Aquesta convocatòria s’emmarca en el Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social ”la Caixa”, que aquest any destinarà més de 16 milions d’euros a projectes d’arreu de l’Estat espanyol

Com a novetat, aquest any l’Obra Social ”la Caixa” concedirà un premi a 10 projectes innovadors i d’efecte transformador presentats en qualsevol de las cinc primeres convocatòries

El President de ”la Caixa” i de l’Obra Social ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha reiterat el compromís de l’entitat per “ajudar a construir una societat més justa, igualitària i integradora, on les persones més vulnerables puguin millorar la seva qualitat de vida”

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades