Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Madrid

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Roni Horn, l’Egipte faraònic, la cultura mochica i FotoPres, noms propis de la temporada 2014-2015 a CaixaForum Madrid

Madrid, 10 Setembre 2014

L’Obra Social ”la Caixa” presenta la programació del seu centre social i cultural a Madrid per a la temporada 2014-2015, marcada per una oferta global dissenyada per a tots els públics. Acompanyant l’exposició Mediterrani. Del mite a la raó, aquesta tardor arribarà per primer cop a Madrid l’exposició Roni Horn. Dormia tot com si l’univers fos un error, resultat del Premi Joan Miró, que repassarà la trajectòria vital i artística de la nord-americana.

La temporada 2014-2015 inclourà algunes de les línies expositives consolidades per l’Obra Social ”la Caixa” a CaixaForum Madrid. Hi destaca la programació a l’entorn de les grans cultures del passat, amb dos projectes excepcionals: el primer permetrà descobrir els tresors de la cultura mochica de l’antic Perú, mentre que el segon -una nova col·laboració amb el Museu del Louvre que es podrà veure per primera vegada a Madrid- mostrarà la importància de la figura animal en la civilització faraònica.

Un any més, l’entitat prestarà una atenció especial a la fotografia i programarà la primera col·lectiva fruit del renovat certamen FotoPres amb l’exhibició dels deu treballs seleccionats.

La temporada també es detindrà en projectes de tipus social, entre els quals destaquen la mostra The most important thing, exposició fotogràfica sobre els refugiats, i Jo veig coses que tu no veus, una aproximació artística als trastorns de l’espectre autista (TEA).

Una programació, doncs, en línia amb el model CaixaForum, amb els seus set centres socials i culturals en funcionament, que la temporada 2013-2014 van rebre un total de 2.266.000 visitants. L’Obra Social ”la Caixa” hi va programar 38 exposicions a l’entorn de 27 temàtiques diferents.

CaixaForum Madrid va acollir 1.381 activitats entre els mesos de setembre del 2013 i agost del 2014, que van captar l’interès de 835.765 visitants.

 

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema