Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” presenta a CaixaForum Palma l’exposició Energia. Per un futur sostenible

Illes Balears, 17 Setembre 2014

El consum d’energia en el món s’ha triplicat en els últims 60 anys i la humanitat, per arribar a aquestes necessitats desmesurades, ha recorregut a l’explotació de recursos a gran escala, sobretot no renovables i contaminants.

L’Obra Social ”la Caixa” presenta a CaixaForum Palma l’exposició Energia. Per un futur sostenible. L’exposició pretén informar sobre la importància de preservar el medi i conscienciar la població de la necessitat d’una gestió eficient dels recursos energètics naturals.

La mostra, amb innovadors mòduls, permetrà al visitant descobrir a través d’experiments interactius com l’energia mecànica es transforma en energia elèctrica o calorífica, comprovar quines parts del seu cos tenen més temperatura a través d’una cambra tèrmica, o observar una animació de la Terra vista des de l’espai a la nit, en que els punts lluminosos mostren com ha anat creixent el consum energètic des del s. XIX fins als nostres dies.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades