Tornar Tornar

EspaiCaixa Múrcia celebra 10 anys construint oportunitats per a les persones grans

, 14 Octubre 2014

Des que l’Obra Social ”la Caixa” va inaugurar EspaiCaixa Múrcia el 14 d’octubre de 2004, amb la vocació de ser un punt de trobada i desenvolupament social per a les persones grans murcianes, el centre s’ha convertit en un referent en la promoció de la qualitat de vida i la participació social d’aquest col·lectiu.
 

Durant aquests deu anys, més de 264.000 usuaris han passat per les aules i els espais del centre per participar en alguna de les més de 2.500 activitats programades. Actualment disposa de 6.000 usuaris que sol·liciten rebre informació sobre les activitats realitzades a les seves instal·lacions.

A l’EspaiCaixa Murcia s’hi desenvolupa el Programa de Gent Gran de l’Obra Social ”la Caixa”, que acompanya les persones de més de 65 anys oferint-los informació i orientació per facilitar el seu procés d’envelliment.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades