Tornar Tornar

Els voluntaris de ”la Caixa” aviven l’alegria i la creativitat de més de 4.500 infants de tot Espanya en situació de vulnerabilitat

Barcelona, 18 Octubre 2014

Més de 2.300.000 menors de 16 anys viuen sota el llindar de la pobresa. Aquesta realitat devastadora, que afecta directament les seves vides, està marcada per la falta d’aliment, la manca d’un habitatge digne, la desestabilització familiar i l’absència d’una atenció sanitària integral. Com a resultat, aquests infants viuen una angoixa que sovint els impedeix créixer, aprendre i, encara més important, ser feliços.

Davant d’aquesta situació, ”la Caixa” centra el Dia del Voluntari de ”la Caixa” a contribuir al progrés personal i social, i a l’alegria d’aquests nens i nenes, oferint-los una jornada d’esports, jocs i activitats artístiques.

Es tracta d’una acció conjunta duta a terme a 30 ciutats i municipis de tot Espanya en què, en total, han col·laborat més de 800 voluntaris i han participat més de 4.500 nens i nenes en risc d’exclusió social.

El Dia del Voluntari de ”la Caixa” suma esforços entre tots els empleats voluntaris, els seus familiars i jubilats de l’entitat, juntament amb les entitats socials que ja col·laboren amb el programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”, que treballa per evitar l’exclusió social de menors en situació de vulnerabilitat.

Concurs creatiu del dia del voluntari de “la Caixa“. Aquest any, els empleats de l’entitat, voluntaris i no voluntaris, han ajudat els més petits a fer dibuixos sobre el dia que han viscut. La creació guanyadora serà la imatge de la campanya de la pròxima edició.

Dia del Voluntari de ”la Caixa” 2014:  18 d’octubre

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat