Tornar Tornar

Cambodja, terra d’esperança. CaixaForum Saragossa

Saragossa, 24 Octubre 2014

Organitzada pel Programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social ”la Caixa”, la mostra “Cambodja, terra d’esperança” evoca a CaixaForum Saragossa l’esforç de la població cambodjana per sobreposar-se a un passat marcat pels conflictes bèl·lics.

La mostra reflexiona sobre tres factors clau per a aquest país del sud-est asiàtic, i l’afectació que han tingut sobre la població: les mines antipersones; els camps d’arròs i el creixement econòmic de Cambodja, sustentat en les noves generacions.

A través de les fotografies de Gervasio Sánchez (Premi de Periodisme Rei d’Espanya 2009 i Premio Nacional de Fotografía 2009) i dels documentals d’Oriol Gispert de La Lupa Produccions, l’exposició pretén contribuir a un coneixement millor de la realitat en què viuen els pobles del sud-est asiàtic.

Cambodja, terra d’esperança es podrà visitar a CaixaForum Saragossa del 22 d’octubre al 8 de febrer de 2015

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades