Tornar Tornar

”la Caixa” referma la seva Obra Social a la Rioja amb 2 milions d’euros

La Rioja, 11 Novembre 2014

El president del Govern de la Rioja, Pedro Sanz, i el director territorial de ”la Caixa” a la Rioja, Raúl Marqueta, han signat avui a Logronyo un acord que recull la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural.

En la conjuntura actual, i com a reflex de la seva creixent presència financera en aquesta comunitat, ”la Caixa” reforça el seu compromís amb la Rioja i amb les necessitats dels seus ciutadans, fent aquest any una inversió en Obra Social de 2 milions d’euros.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col?lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’accés a l’habitatge són algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa”.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades