Tornar Tornar

Roni Horn. Dormia tot com si l’univers fos un error. CaixaForum Madrid

Madrid, 13 Novembre 2014

Arriba a CaixaForum Roni Horn. Dormia tot com si l’univers fos un error, la primera retrospectiva de l’artista nord-americana que es pot veure a Madrid després de les últimes exposicions que ha presentat al Whitney Museum de Nova York i a la Tate Modern de Londres.

Un cop acabada la seva exhibició a Barcelona, es presenta per primera vegada a Madrid aquesta mostra, resultat del Premi Joan Miró. La quarta edició d’aquesta distinció biennal atorgada per l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Joan Miró va correspondre a Roni Horn.

L’exposició que es podrà veure a CaixaForum Madrid ha estat concebuda i dissenyada per la mateixa Roni Horn, que ha escollit com a títol una frase del Llibre del desassossec, que l’escriptor portuguès Fernando Pessoa va iniciar el 1913 i que va deixar incomplet a la seva mort, el 1935. En aquesta mostra, l’artista proposa una experiència global, com si es tractés d’una gran instal·lació formada per vint-i-cinc obres creades entre 1996 i 2011, dues de les quals Pi i You are the Weather, es podran veure exclusivament a Madrid. Horn s’hi qüestiona en totes la realitat que l’envolta, la seva identitat i la seva relació amb l’entorn.

Roni Horn. Dormia tot com si l’univers fos un error es podrà visitar a CaixaForum Madrid (passeig del Prado, 36) del 14 de novembre de 2014 a l’1 de març de 2015.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema