Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa”, el Planetari de Pamplona i la Fundación Caja Navarra s'alien per impulsar la divulgació científica

Navarra, 24 Novembre 2014

Ana Díez Fontana, directora territorial de ”la Caixa” a Navarra; Ignacio López, director del Departament de Ciència de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Javier Fernández Valdivielso, director de la Fundación Caja Navarra, i Javier Lacunza, director gerent d’Empresa Navarra de Espacios Culturales SA, han anunciat avui el seu compromís per impulsar la divulgació de la ciència i l’astronomia.

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Caja Navarra destinaran 350.000 euros a la realització i l’ampliació de l’oferta d’activitats del Planetari de Pamplona, concretament al programa Escuela de Estrellas i al de divulgació científica.

A més, l’Obra Social ”la Caixa” ha anunciat la cessió de la seva exposició Mart-Terra. Una anatomia comparada, que quedarà permanentment instal·lada a la sala d’exposicions del Planetari i que s’acompanyarà d’activitats complementàries, com un cicle de conferències i diverses iniciatives per a escolars.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades