Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa”, el Planetari de Pamplona i la Fundación Caja Navarra s'alien per impulsar la divulgació científica

Navarra, 24 Novembre 2014

Ana Díez Fontana, directora territorial de ”la Caixa” a Navarra; Ignacio López, director del Departament de Ciència de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Javier Fernández Valdivielso, director de la Fundación Caja Navarra, i Javier Lacunza, director gerent d’Empresa Navarra de Espacios Culturales SA, han anunciat avui el seu compromís per impulsar la divulgació de la ciència i l’astronomia.

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Caja Navarra destinaran 350.000 euros a la realització i l’ampliació de l’oferta d’activitats del Planetari de Pamplona, concretament al programa Escuela de Estrellas i al de divulgació científica.

A més, l’Obra Social ”la Caixa” ha anunciat la cessió de la seva exposició Mart-Terra. Una anatomia comparada, que quedarà permanentment instal·lada a la sala d’exposicions del Planetari i que s’acompanyarà d’activitats complementàries, com un cicle de conferències i diverses iniciatives per a escolars.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch