Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El Departament de Cultura i l’Obra Social ”la Caixa” impulsen la rehabilitació de sis del principals conjunts monumentals de Catalunya amb una inversió d'1,9 milions d'e

Girona, 27 Novembre 2014

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell; i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han presentat avui des del jaciment d’Empúries el programa Patrimoni en Acció, una nova aposta d’ambdues institucions per posar en valor alguns dels monuments més valuosos del patrimoni català.

Gràcies a aquesta nova iniciativa de l’Obra Social ”la Caixa” i la Generalitat, s’actuarà en una primera fase a sis recursos patrimonials de primer ordre: la ciutat ibèrica d’Ullastret, la ciutat grega i romana d’Empúries, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, el Castell de Miravet, la Cartoixa d’Escaladei i el Monestir de Vallbona de les Monges

L’Obra Social ”la Caixa” assumeix el cost econòmic del programa, amb una inversió prevista d’1,9 milions d’euros.

Patrimoni en Acció s’emmarca en la voluntat d’ambdues institucions de cooperar en la realització conjunta d’iniciatives d’interès social i cultural

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Dossier del programa Patrimoni en Acció

Notícies relacionades