Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” selecciona els tres projectes guanyadors Comisart, el seu programa per donar suport a comissaris emergents

Barcelona, 5 Desembre 2014

Els projectes de Carlos Martín, Juan Canela i l’equip format per Érika Goyarrola i Xurxo Ínsua han estat els tres guanyadors de la segona convocatòria de Comisart, el programa de l’Obra Social ”la Caixa” dirigit a promoure el comissariat en l’àmbit de l’art contemporani.

El granadí Carlos Martín presentarà Heterodòxies. Gestos iconoclastes en les col·leccions ”la Caixa” i el MACBA; el sevillà Juan Canela exposarà el seu projecte Großiga m’pfa habla horem*. La col·lecció performativa, i la bilbaïna Érika Goyarrola i el gallec Xurxo Ínsua Pardo mostraran Alt-architecture. Estratègies de resistència constructiva.

En aquesta segona edició de Comisart. Noves mirades sobre la Col·lecció”la Caixa”, s’hi han presentat més de 40 propostes.

En cada edició, aquest programa biennal atorga tres ajudes per portar a terme sengles exposicions consecutives a CaixaForum Barcelona. Els comissaris poden escollir entre les més de 900 obres que formen la Col·lecció ”la Caixa”. En aquesta segona edició, el MACBA se suma al projecte, posant les seves col·leccions també a disposició dels comissaris.

El programa de suport a comissaris emergents Comisart recull els llargs anys d’experiència de l’Obra Social ”la Caixa” en el suport a nous talents en l’àmbit de la cultura.

Les exposicions resultants de la convocatòria es podran veure de l’octubre del 2015 a l’octubre del 2016 a CaixaForum Barcelona.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades