Tornar Tornar

La Diputació de Tarragona i l’Obra Social “la Caixa” presenten els treballs de millora de la Ruta del Rec de la Vila

Tarragona, 9 Desembre 2014

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el director territorial de ”la Caixa” a Catalunya, Jaume Masana, han visitat avui els treballs de millora de la Ruta del Rec de la Vila.

L’itinerari, amb més de 600 anys d’història, que presentava un estat d’abandonament, ha estat recuperat i ha permès descobrir diversos elements arquitectònics. Els treballs de millora han facilitat l’accés al món laboral a sis persones en risc d’exclusió.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del conveni de col·laboració signat entre la Diputació i l’Obra Social ”la Caixa” per a la integració laboral de col·lectius en risc d’exclusió i la preservació de l’entorn natural de les comarques de Tarragona.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades