Tornar Tornar

El Museo de la Evolución Humana, l'Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Caja de Burgos s'uneixen per promoure la ciència i impulsar la divulgació

Burgos, 15 Desembre 2014

José María Leal, president de la Fundación Caja de Burgos; José Manuel Bilbao, director territorial de ”la Caixa” a Castella i Lleó; Ignacio López, director del Departament de Ciència de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Alejandro Sarmiento, director gerent del Sistema Atapuerca, i José Ramón Alonso, director general de Polítiques Culturals de la Junta de Castella i Lleó, han anunciat aquest matí el seu compromís per impulsar la divulgació de la ciència i el foment de les vocacions científiques, compromís que servirà per promoure el programa d’exposicions per al 2015.

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Caja de Burgos destinaran 70.000 euros a les tres properes exposicions temporals del Museo de la Evolución Humana (MEH), Bestiaria, Les muntanyes i Mar i terra, que es presentaran el 2015.

Aquest acord és una nova iniciativa d’ambdues institucions per impulsar la col·laboració publicoprivada amb la finalitat d’unir sinergies en la línia de la difusió i la divulgació de diferents disciplines científiques.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades