Tornar Tornar

El Museo de la Evolución Humana, l'Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Caja de Burgos s'uneixen per promoure la ciència i impulsar la divulgació

Burgos, 15 Desembre 2014

José María Leal, president de la Fundación Caja de Burgos; José Manuel Bilbao, director territorial de ”la Caixa” a Castella i Lleó; Ignacio López, director del Departament de Ciència de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Alejandro Sarmiento, director gerent del Sistema Atapuerca, i José Ramón Alonso, director general de Polítiques Culturals de la Junta de Castella i Lleó, han anunciat aquest matí el seu compromís per impulsar la divulgació de la ciència i el foment de les vocacions científiques, compromís que servirà per promoure el programa d’exposicions per al 2015.

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Caja de Burgos destinaran 70.000 euros a les tres properes exposicions temporals del Museo de la Evolución Humana (MEH), Bestiaria, Les muntanyes i Mar i terra, que es presentaran el 2015.

Aquest acord és una nova iniciativa d’ambdues institucions per impulsar la col·laboració publicoprivada amb la finalitat d’unir sinergies en la línia de la difusió i la divulgació de diferents disciplines científiques.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch