Tornar Tornar

La Unitat de Recerca en Teràpia Molecular del Càncer - ”la Caixa” tracta més de 1.400 pacients

Barcelona, 15 Desembre 2014

La Unitat de Recerca en Teràpia Molecular del Càncer – ”la Caixa” (UITM) ha tractat més de 1.400 malalts des que es va inaugurar, als quals ha ofert un tractament personalitzat, amb més de 19.000 visites i més de 27.000 sessions d’hospital de dia.

L’objectiu principal de la unitat és agilitzar la transferència dels resultats científics a la pràctica clínica en benefici dels malalts oncològics que no han respost òptimament a altres teràpies, combinant recerca amb atenció assistencial.

La UITM s’ha convertit en un referent internacional en el desenvolupament de nous tractaments basats en dues grans línies, el descobriment de nous fàrmacs i la millora de les teràpies farmacològiques existents, per proporcionar cures personalitzades i més eficaces.

Els càncers de colon, mama, aparell digestiu i pulmó són els més tractats.

La unitat està dirigida per l’oncòleg Josep Tabernero i forma part del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO). L’Obra Social ”la Caixa” ha invertit fins ara un total de 7 milions d’euros en el projecte.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

 

 

Notícies relacionades