Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” destina prop de 350.000 euros a 30 projectes d’artistes que posen les seves eines de treball en mans de col·lectius vulnerables

Madrid, 22 Desembre 2014

La convocatòria d’Art per a la Millora Social dóna suport a activitats culturals de qualsevol disciplina artística liderades per un artista, en què participin col·lectius socialment fràgils, amb la finalitat d’apropar-los a la cultura i, a la vegada, contribuir a afavorir aspectes com el desenvolupament personal, el reconeixement de les pròpies capacitats i la cohesió i inclusió social.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat la ferma aposta de l’entitat per convertir «el procés creatiu en una eina efectiva en l’apoderament de col·lectius vulnerables».

 

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades