Tornar Tornar

La Junta de Castella i Lleó i l’Obra Social ”la Caixa” renoven el seu compromís amb la conservació del patrimoni natural i proporcionen feina a 54 persones en risc d’exclusió

Valladolid, 23 Desembre 2014

El conseller de Foment i Medi Ambient, Antonio Silván, i el director territorial de ”la Caixa” a Castella i Lleó i Astúries, Manuel Bilbao, han presentat les actuacions mediambientals que es portaran a terme als espais naturals de la comunitat.

Els onze projectes, que es realitzaran al llarg del 2015, facilitaran l’accés al món laboral a 54 persones en risc d’exclusió. L’entitat financera destinarà a aquestes iniciatives un total de 500.000 euros.

En els darrers nou anys, mitjançant aquesta iniciativa, gairebé 600 persones en risc d’exclusió social han accedit al món laboral.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades