Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” ha destinat el 2014 més de 20 milions d’euros a 930 projectes socials a tot l’Estat

Barcelona, 12 Gener 2015

Més de 322.000 persones en situació de vulnerabilitat, marginalitat o risc d’exclusió van ser les beneficiàries de les ajudes concedies l’any passat per l’Obra Social ”la Caixa” a través de les set convocatòries que anualment obre el seu Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials.

Aquestes convocatòries són: Promoció de l’autonomia i atenció a la discapacitat i dependència, Habitatges temporals d’inclusió, Lluita contra la pobresa i l’exclusió, Inserció sociolaboral, Acció social i interculturalitat i Art per a la millora social.

La Convocatòria 2015 ha començat aquest mes de gener a obrir els terminis de presentació de sol·licituds, per tal que les entitats socials interessades puguin presentar-se a la convocatòria que encaixi amb els objectius i les línies d’actuació del projecte proposat.

La complementarietat amb els recursos existents en el territori; el suport de l’Administració i la col·laboració efectiva entre les entitats a través del partenariat, el voluntariat i la atenció integral amb els destinataris del projecte són, entre d’altres, els criteris de selecció de les iniciatives de les Convocatòries 2015.

El President de la Fundació Bancaria ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha expressat el compromís de l’entitat amb “tots aquells projectes que abracen la vulnerabilitat de les persones per treure’n l’empoderament de les seves vides i la capacitat de transformació i millora“.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades