Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” presenta a Madrid el concert Música per la pau, amb Daniel Barenboim i la West-Eastern Divan Orchestra

Madrid, 14 Gener 2015

L’Obra Social ”la Caixa” presenta a Madrid Música per la pau, un concert únic a càrrec de Daniel Barenboim i la West-Eastern Divan Orchestra. En un moment d’especial tensió internacional, el destacat director aterra a Madrid per oferir una mostra nova i inèdita del seu projecte a favor de la convivència i el diàleg entre cultures i religions a través de la música.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la contínua tasca que duu a terme l’Obra Social ”la Caixa” per la tolerància i la interculturalitat. En aquest sentit, la recaptació del concert Música per la pau es destinarà a La Rueca Asociación, que col·labora en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’entitat als barris de Pueblo Nuevo, Concepción i San Pascual del districte de Ciudad Lineal de Madrid.

El concert se celebrarà aquest dissabte 17 de gener a les 22.30 hores a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid i, gràcies a la implicació de l’Obra Social ”la Caixa” en l’organització, s’oferirà l’oportunitat de gaudir d’una de les figures musicals més llorejades, a preus que oscil·len entre els 10 i els 45 euros. Les entrades per a l’espectacle ja estan exhaurides.

El pianista i director d’orquestra Daniel Barenboim va constituir el 1999 la West-Eastern Divan Orchestra, que reuneix amb esperit de concòrdia joves talents musicals palestins, àrabs i israelians. Dins la tasca que Barenboim porta a terme per la pau a l’Orient Mitjà, aquest projecte hi destaca d’una manera especial. Per a aquest concert, s’ha preparat un programa amb obres emblemàtiques de Debussy, Ravel i Boulez.

 

 

 Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades