Tornar Tornar

«Parlem de drogues» des de l’ExpoCaixa a Maó

Illes Balears, 21 Gener 2015

A través del programa «Parlem de drogues», la Fundació Bancària ”la Caixa” té la voluntat de fer arribar la prevenció del consum de drogues a poblacions d’arreu d’Espanya.

L’exposició interactiva Parlem de drogues, que s’emmarca dins la col·laboració entre la Fundació Bancària ”la Caixa” i l’Ajuntament de Maó, pretén sensibilitzar els joves i prevenirlos contra les drogues des d’un punt de vista científic i global, i oferir recursos d’informació, orientació i formació a les famílies, la comunitat educativa, els professionals de la salut i els joves. L’objectiu últim és proporcionar tota la informació necessària per prendre decisions responsables.

Segons l’Enquesta Estatal sobre Ús de Drogues en Ensenyaments Secundaris del 2012 (ESTUDES), l’alcohol i el tabac, seguits pel cànnabis, continuen sent les drogues més consumides pels estudiants espanyols. Després vénen, per aquest ordre, els hipnosedants (amb recepta i sense), cocaïna, èxtasi, al·lucinògens, amfetamines, inhalables volàtils i heroïna, que se situa en últim lloc.

Els eixos d’aquest programa es posen en marxa en línia a través del web www.parlemdedrogues.org, portal a disposició del professorat i l’alumnat que ofereix una visió en 3D de l’exposició interactiva Parlem de drogues.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades