Tornar Tornar

El Museo de la Evolución Humana, l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Caja de Burgos inauguren l’exposició Bestiaria. El descobriment d’un regne

Burgos, 30 Gener 2015

José Ramón Alonso, director general de Polítiques Culturals de la Junta de Castella i Lleó; Juan Luis Arsuaga, director científic del Museo de la Evolución Humana (MEH); Rafael Barbero, director de la Fundación Caja de Burgos, i José Manuel Bilbao, director territorial de ”la Caixa” a Castella i Lleó, han presentat avui l’exposició Bestiaria, la primera de les mostres previstes en el conveni de col·laboració entre aquestes institucions.

L’exposició explica com el regne animal s’ha conegut i representat gràficament al llarg dels segles fins a arribar al present. Aquesta mostra se sustenta fonamentalment en imatges de còdexs, llibres i gravats, i es podrà veure al MEH del febrer a l’agost del 2015.

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Caja de Burgos destinaran 70.000 euros a les tres exposicions temporals del MEH –Bestiaria, Les muntanyes i Mar i terra– dins del marc del conveni de col·laboració signat recentment.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades