Tornar Tornar

Val del Omar: la mecamística del cinema

Badajoz, 30 Gener 2015

L’exposició que es presenta al Museo Extremeño e Iberoamericano de Arte Contemporáneo (MEIAC) és una selecció del llegat que la família de José Val del Omar ha dipositat al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, amb el compromís d’aquesta entitat d’apropar la seva obra al públic des de noves plataformes i espais, més enllà de la sala de cinema.

La mostra inicia a Badajoz una itinerància que la portarà també al LABoral Centro de Arte y Creación Industrial de Gijón i al Centro Galego de Arte Contemporánea (CGAC) de Santiago de Compostel·la, gràcies a l’acord entre l’Obra Social ”la Caixa” i el Museo Reina Sofía. Ambdues institucions, de referència en l’àmbit cultural espanyol, inicien d’aquesta manera una nova col·laboració per fer conèixer la figura de José Val del Omar. En el marc d’aquesta cooperació, l’Obra Social ”la Caixa” es fa càrrec de la producció de l’exposició.

Val del Omar: la mecamística del cinema es podrà visitar a la MEIAC a Badajoz del 30 de gener al 12 d’abril de 2015.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades