Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i la Comunitat de Madrid posen en marxa programes d’intervenció social a la Cañada Real

Madrid, 11 Febrer 2015

L’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria d’Afers Socials de la Comunitat de Madrid han signat un conveni que recull l’impuls de tres programes d’acció social a la Cañada Real Galiana: CaixaProinfància, el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural i Incorpora.
 

Es prioritzen tres línies d’actuació al territori: la promoció de la convivència ciutadana intercultural, l’atenció a la infància en situació o risc d’exclusió social i el foment de l’ocupació entre col?lectius amb dificultats.

L’Obra Social ”la Caixa” impulsarà, dinamitzarà i coordinarà els tres programes a la zona a través de les entitats socials referents. La realització d’un estudi previ permetrà la planificació de la intervenció social necessària a la zona.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades