Tornar Tornar

”la Caixa” reforça l’Obra Social a Navarra i eleva el seu pressupost a 13 milions d’euros el 2015

Navarra, 20 Febrer 2015

La presidenta del Govern de Navarra, Yolanda Barcina, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Pamplona un acord que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2015.

En la conjuntura actual i com a reflex de la creixent presència financera de ”la Caixa”, l’entitat reforça el seu compromís amb Navarra i amb les necessitats del seus ciutadans amb una inversió en obra social de 13 milions d’euros.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de la gent gran i l’accés a un habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” en l’apartat corresponent a l’acció social pròpia.

Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, ha manifestat: «Navarra sempre ha estat per a nosaltres un territori molt pròxim, en tots els sentits. Apostem pel seu desenvolupament i ens preocupen pel benestar del seus ciutadans i l’atenció a les seves necessitats i problemàtiques socials més urgents. La nostra inversió social vol ser una forma de retornar als navarresos i navarreses la confiança que dipositen en la nostra entitat».

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades