Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Diputació Foral de Gipuzkoa i ”la Caixa” inauguren el Mirador d’Elorriaga

Guipúscoa, 6 Març 2015

El diputat d’Innovació, Desenvolupament Rural i Turisme de la Diputació Foral de Gipuzkoa, Jon Peli Uriguen, i el director d’Institucions de ”la Caixa” a Gipuzkoa, Gaspar Guembe, han inaugurat el Mirador d’Elorriaga, un espai d’ús públic situat a prop de l’àrea recreativa i un dels més freqüentats d’aquesta zona natural.

Després de la xarxa de senders temàtics el 2012 i la ruta dels miradors el 2013, aquesta actuació certifica el compromís de la Diputació i de ”la Caixa” amb un dels espais naturals més singulars de Gipuzkoa, el biòtop protegit del tram litoral Deba-Zumaia.

Entre les actuacions dutes a terme, s’ha instal·lat una plataforma, construïda amb fusta, a la vora d’un penya-segat de més de 150 metres d’altura. Està situada en un lloc espectacular accessible en 5 minuts des de l’àrea recreativa d’Elorriaga, per on passen el sender Talaia i el camí de Santiago de la costa, infraestructures que utilitzen milers de persones a l’any.

El condicionament per a l’ús públic del Mirador d’Elorriaga, que ha facilitat l’accés al món laboral a quatre persones en risc d’exclusió, s’emmarca dins el conveni de col·laboració entre ”la Caixa” i la Diputació Foral de Gipuzkoa al qual l’entitat financera ha destinat 20.000 euros.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades