Tornar Tornar

”la Caixa” i el Govern d’Extremadura milloraran els espais naturals i proporcionaran feina a 12 persones en risc d’exclusió

Badajoz, 16 Març 2015

El conseller d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Medi Ambient i Energia, José Antonio Echávarri, i el delegat territorial de ”la Caixa” a Castella-la Manxa i Extremadura, Juan Ignacio Zafra, signen la renovació del conveni per a la conservació dels espais naturals protegits d’Extremadura i la inserció de col·lectius desafavorits a través d’iniciatives mediambientals.

L’acord, que té una durada anual, preveu que “la Caixa” hi faci una inversió de 120.000 euros. Al llarg del 2015 es portaran a terme tres actuacions dins del conveni: la millora de la Reserva Ornitològica de Portaje, la conservació de la vegetació autòctona i els accessos del Monument Natural Mina La Jayona, i l’adequació dels voltants del Centre d’Educació Ambiental de Cuacos de Yuste. Es preveu que unes 12 persones en risc d’exclusió participin en les noves iniciatives.

L’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Medi Ambient i Energia renoven d’aquesta manera el seu compromís amb la millora del medi ambient i el foment de l’ocupació de persones en risc d’exclusió social. En els darrers nou anys, s’han inserit al món laboral normalitzat 190 persones desafavorides, i s’han dut a terme 47 projectes als espais naturals de la comunitat, als quals l’entitat financera ha destinat 6,2 milions d’euros.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades