Tornar Tornar

Oberta la convocatòria d’Art per a la millora social 2015 perquè artistes i entitats culturals presentin projectes artístics i socialment transformadors

Barcelona, 13 Maig 2015

La convocatòria d’Art per a la millora social dóna ajuts a projectes culturals de qualsevol disciplina artística liderats per artistes que posen les seves eines de treball en mans de persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió social.

Els projectes presentats han de tenir l’objectiu d’apropar les persones participants a la cultura a través d’una activitat artística que contribueixi en seu el desenvolupament personal; posi en valor i potenciï les pròpies capacitats, i fomenti la inclusió social.

Per això, l’Obra Social ”la Caixa” impulsa la convocatòria d’Art per a la millora social 2015, que restarà oberta fins el 29 de maig.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat la ferma aposta de l’entitat per convertir “el procés creatiu en una eina efectiva en l’apoderament de persones en situació de vulnerabilitat“.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades