Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” atén més de 35.000 infants en risc o situació d’exclusió entre gener i abril

Madrid, 19 Maig 2015

El programa CaixaProinfància se centra en l’atenció a famílies amb menors d’entre 0 i 16 anys en situació de vulnerabilitat.

Un total de 376 entitats socials són les encarregades de desenvolupar CaixaProinfància a les principals ciutats espanyoles i les seves àrees metropolitanes: Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Múrcia, Sevilla, València i Saragossa, a més de Mallorca i les illes Canàries. S’hi afegeix encara el municipi murcià de Lorca arran del terratrèmol del 2011.

El programa té com a objectiu principal garantir la promoció socioeducativa dels infants, posant a disposició de les famílies una sèrie d’ajudes dirigides al reforç educatiu, l’educació no formal, el suport educatiu familiar, la teràpia psicosocial i la promoció de la salut.

Entre les prestacions també s’inclouen les que faciliten l’accés a béns bàsics (alimentació, productes d’higiene, equipament escolar, ulleres i audiòfons). 

“L’atenció a la infància amb menys oportunitats és una de les prioritats de la nostra acció social. Per això, portem set anys impulsant el programa CaixaProinfància, amb l’objectiu de trencar el cercle de la pobresa hereditària i construir un futur millor per a aquests infants”, explica Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat