Tornar Tornar

Xavi Hernández, ambaixador de l’Obra Social ”la Caixa”, visita el centre d’internament per a menors i joves Can Llupià

Barcelona, 27 Maig 2015

El jugador de l’FC Barcelona ha tingut una xerrada amb els joves i, a més, ha conegut de primera mà les activitats que s’impulsen al centre, com ara els tallers d’hostaleria i jardineria.

Can Llupià, que acull menors i joves imputats d’entre 14 i 21 anys, és un dels centres vinculats al programa Reincorpora de l’Obra Social ”la Caixa”, que facilita itineraris d’inserció sociolaboral a persones privades de llibertat.

En qualitat d’ambaixador de l’Obra Social ”la Caixa”, Xavi Hernández intensifica d’aquesta manera el seu suport a persones en risc o situació d’exclusió, amb una atenció especial pels infants i joves vulnerables.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades