Tornar Tornar

La Diputació de Girona i ”la Caixa” milloraran els hàbitats naturals i facilitaran l’accés al món laboral a més de 80 persones en risc d’exclusió

Girona, 28 Maig 2015

El president de la Diputació de Girona en funcions, Joan Giraut, i el director territorial de ”la Caixa” a Catalunya, Jaume Masana, han renovat avui el seu compromís conjunt pel que fa a la conservació dels espais naturals de la demarcació de Girona i a la reinserció social.

Al llarg d’aquest any, ”la Caixa” destinarà 450.000 euros a la realització de projectes destinats a preservar ecosistemes fràgils d’elevat interès de conservació (com ara les zones humides), a restaurar àrees naturals degradades pel foc, a conservar espècies de flora i fauna amenaçades, i a prevenir incendis forestals, entre altres.

Més de 80 persones en risc d’exclusió duran a terme aquests treballs de millora. Des que el 2006 es va posar en marxa el programa de reinserció social i millora de les àrees naturals, l’entitat financera ha destinat 8 milions d’euros a la realització de 128 actuacions i a la inserció en el món laboral de 720 persones en risc d’exclusió.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades