Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Un conveni per afavorir la situació dels infants i les seves famílies

Madrid, 3 Juny 2015

El Programa CiberCaixa permet l’organització d’activitats educatives dins i fora de l’horari escolar en centres i espais municipals a través d’espais d’informàtica, lectura i audiovisuals i material pedagògic

CaixaProinfància té com a objectiu trencar la transmissió de la pobresa de pares a fills, afavorint el desenvolupament d’una infància més sana i feliç, i un desenvolupament més ple del seu potencial i les seves capacitats

El conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Madrid facilita l’intercanvi d’informació entre les entitats adherides al programa CaixaProinfància i els Serveis Socials Municipals.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades