Tornar Tornar

”la Caixa”, el Govern de Canàries i la Fundación CajaCanarias milloraran diferents espais naturals i proporcionaran feina a 70 persones en risc d’exclusió

Santa Cruz de Tenerife, 8 Juny 2015

La viceconsellera de Medi Ambient, Guacimara Medina; el director territorial de ”la Caixa” a Canarias, Andrés Orozco, i el president de la Fundación CajaCanarias, Alberto Delgado, han renovat avui la seva aliança per a la conservació dels espais naturals protegits de Canàries i la inserció de col·lectius desafavorits a través d’iniciatives mediambientals.

L’acord, que té una durada anual, suposa una inversió per part de ”la Caixa” de 500.000 euros. Al llarg del 2015 es desenvoluparan 22 noves actuacions de restauració i conservació de les àrees naturals. Es preveu que 70 persones en risc d’exclusió participaran en aquestes iniciatives.

”la Caixa”, el Govern de Canàries i la Fundación CajaCanarias renoven així el seu compromís amb la millora del medi ambient i el foment de l’ocupació de persones en risc d’exclusió social. Els últims nou anys, s’ha inserit en el món laboral normalitzat 1.202 persones desafavorides, i s’han dut a terme 193 projectes als espais naturals de la comunitat, als quals l’entitat financera ha destinat 10,5 milions d’euros fins avui.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades