Tornar Tornar

Enllaços recomanats

MACBA

Fundació Gulbenkian

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Tensió i Llibertat. Trobada de les Col·leccions de ”la Caixa”, El Macba i la Fundació Gulbenkian

Madrid, 18 Juny 2015

El Centre d’Art Modern (CAM) de la Fundació Calouste Gulbenkian (Lisboa) acull, del 19 de juny al 26 d’octubre, l’exposició Tensió i llibertat, en col·laboració amb la Fundació Bancària ”la Caixa” i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

La mostra és fruit de l’acord de col·laboració signat el 2013 entre la Fundació Calouste Gulbenkian i la Fundació Bancària ”la Caixa” per desenvolupar conjuntament projectes socials, culturals, científics i de cooperació internacional.

Tensió i llibertat reuneix una selecció de 54 obres procedents de les col·leccions d’art contemporani de les tres institucions, i inclou treballs fonamentals d’artistes com Bruce Nauman, Antoni Muntadas, Martin Kippenberger, Mike Kelley, Pepe Espaliú, Jeff Wall, Miroslaw Balka, Richard Hamilton, Samuel Beckett, Roni Horn, Ana Hatherly, João Abel Manta, Ângela Ferreira i Nuno Nunes, entre molts d’altres.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades