Tornar Tornar

Prop de 2.000 persones en situació de vulnerabilitat de tot l’Estat tindran accés a un habitatge temporal

Madrid, 26 Juny 2015

La convocatòria d’Habitatges Temporals d’Inclusió Social concedeix ajudes a projectes que treballen per la integració social i la vida independent de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social mitjançant actuacions integrals i programes d’inclusió residencial.

Dels 46 projectes seleccionats en aquesta convocatòria, 28 han presentat la seva candidatura als Premis ”la Caixa” a la Innovació i Transformació Social 2015, una iniciativa que atorga un reconeixement especial a les organitzacions que utilitzen noves metodologies i vies d’intervenció en la seva pràctica.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha expressat la seva gratitud a aquestes entitats que “accepten i acullen la realitat de la vulnerabilitat social, no com una condició de fracàs vital, sinó com una oportunitat de creixement i de canvi”.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades