Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” lliura 77 beques per cursar doctorats en universitats i centres de recerca de referència a Espanya

Barcelona, 7 Juliol 2015

Es tracta de la segona convocatòria del Programa Internacional de Beques de Doctorat ”la Caixa” – Severo Ochoa, que atorga, en aquesta convocatòria, 52 beques per a estudiants espanyols i estrangers, i del Programa de Doctorat en Universitats Espanyoles, que concedeix 25 beques per a estudiants espanyols.

L’objectiu d’aquests dos programes és incorporar joves talents nacionals i internacionals a les universitats i els centres de recerca de referència. Les beques de tots dos programes tenen una durada de quatre anys, i cadascuna està dotada amb 113.500 euros. Entre totes dues convocatòries, s’han rebut més de 1.500 sol·licituds.

«Tant el Programa de Beques ”la Caixa” – Severo Ochoa com el Programa de Doctorat en Universitats Espanyoles tenen la vista posada en el futur. En tot el que podran aportar els becaris a les diferents disciplines a les quals pertanyen. En com contribuiran a millorar la vida de moltes persones», ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades