Tornar Tornar

Enllaços recomanats

ERSTE Foundation

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” segella una aliança amb l’ERSTE Bank Foundation per implantar programes d’Obra Social al centre i est d’Europa

Madrid, 10 Juliol 2015

En el marc d’aquesta col·laboració, fruit de la participació accionarial de CaixaBank a l’ERSTE Group Bank AG, l’Obra Social ”la Caixa” exportarà el seu programa d’integració laboral a Hongria amb l’objectiu de fomentar la contractació de persones en risc o situació d’exclusió.

Ambdues entitats també desenvoluparan conjuntament el Programa de Formació en Lideratge per a Directius d’ONG i el projecte Comisart, que oferirà a joves professionals del centre i est d’Europa l’oportunitat de fer un comissariat a partir dels fons d’art contemporani de les dues entitats.

«El nostre compromís social és intrínsec a la nostra activitat financera, tant a Espanya com més enllà de les nostres fronteres. I ho fa patent aquesta aliança amb l’ERSTE Foundation, que ens permetrà fer arribar l’acció de l’Obra Social ”la Caixa” a països del centre i est d’Europa», ha destacat Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades