Tornar Tornar

El Programa d’Espais Naturals i Reinserció Social de ”la Caixa” ha facilitat l’accés al món laboral a 12.842 persones en risc d’exclusió

Madrid, 12 Agost 2015

El Programa d’Espais Naturals i Reinserció Social de l’Obra Social ”la Caixa” ha fet possible fins avui l’accés al món laboral de 12.842 persones en situació desafavorida, que han portat a terme tasques de conservació i minimització dels efectes del canvi climàtic en àrees naturals de tot Espanya.

Fa 10 anys que l’Obra Social ”la Caixa” va posar en marxa aquesta iniciativa pionera, en col·laboració amb les conselleries de Medi Ambient i les diputacions, s’han realitzat 3.617 projectes de conservació i millora d’àrees naturals a tot l’Estat espanyol.

El programa, al qual l’entitat financera ha destinat fins avui més de 192 milions d’euros, té dos objectius prioritaris: la conservació i millora d’àrees naturals, i la inserció de persones en risc d’exclusió. Amb aquest programa, l’Obra Social ”la Caixa” ratifica una vegada més el seu compromís amb les persones i amb el medi ambient.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades