Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” supera els 30.000 habitatges socials a disposició de col·lectius amb dificultats

Barcelona, 18 Agost 2015

Fidel al seu compromís amb la societat, el Grup ”la Caixa” posa els seus actius immobiliaris al servei de les persones que més ho necessiten. El parc d’habitatge social de ”la Caixa” disposa ja de 30.047 pisos a tot Espanya.

A través de la seva Obra Social, el Grup ”la Caixa” posa actualment a disposició dels col·lectius amb menys recursos 27.420 pisos, mitjançant els programes Lloguer Solidari, Lloguer Social i Habitatge Assequible.

A aquests habitatges cal afegir els 2.627 pisos que CaixaBank ha destinat al Fons Social d’Habitatge. La xifra supera àmpliament (en el 142 %) el nombre d’habitatges assignats pel Ministeri a l’entitat, xifrat en 1.085 pisos.

Aquesta línia d’actuació es completa amb el suport de l’Obra Social ”la Caixa” a projectes d’altres organitzacions dedicats a promoure habitatges temporals d’inclusió social. En aquest sentit, recentment s’han assignat ajudes per valor de més d’un milió d’euros a 46 projectes a tot Espanya.

Isidre Fainé, president del Grup ”la Caixa”, ha manifestat: “Un habitatge constitueix els fonaments de qualsevol projecte de vida personal digna. La nostra aposta per l’habitatge social com a exponent del nostre compromís amb les persones s’ha multiplicat els últims anys, i el continuarem potenciant”.

Notícies relacionades