Tornar Tornar

Enllaços recomanats

FESBAL (En castellà)

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social ”la Caixa” i la FESBAL recapten més d'un milió de litres de llet per a famílies desafavorides

Madrid, 9 Setembre 2015

Gràcies a la generositat dels espanyols, s’ha aconseguit reunir 1.000.200un milió de litres de llet en el marc de la campanya «Cap nen sense bigoti», que ha lliurat aquest producte als bancs d’aliments provincials. Aquestes entitats atenen famílies en situació de vulnerabilitat que no arriben al consum mínim de llet recomanada: un litre per persona a la setmana.

Aquesta campanya pionera centrada en un únic producte ha rebut donacions econòmiques a través de canals electrònics, a més d’organitzar altres iniciatives culturals, esportives i populars que han recollit fons per a la causa.

La quantitat reunida gràcies a la solidaritat dels ciutadans permetrà a 60.000 infants en situació de risc assolir el consum mínim de llet recomanada -un litre per persona a la semana- fins a finals d’any.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades