Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Banc dels Aliments

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social ”la Caixa” recull 565.000 litres de llet en favor dels bancs dels aliments catalans

Barcelona, 9 Setembre 2015

Gràcies a la generositat dels catalans, s’han aconseguit recollir 565.000 litres de llet en el marc de la campanya «Cap nen sense bigoti», que ja ha entregat aquest producte als bancs dels aliments catalans que atenen famílies en situació de vulnerabilitat i que poden tenir dificultats per arribar a la quantitat mínima recomanada.

La campanya pionera centrada en un únic producte ha inclòs una recollida física de llet a les 1.422 oficines de CaixaBank i centres associats a l’Obra Social ”la Caixa”. A més, també s’han recaptat donatius per canals electrònics. A totes aquestes accions s’han afegit també altres iniciatives culturals, esportives i populars que han recollit fons per a aquesta causa.

L’Obra Social ”la Caixa” ha estès la campanya a la resta d’Espanya, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Bancs dels Aliments. En total, «Cap nen sense bigoti» ha reunit 1.000.200 litres de llet a tot l’Estat. Aquest donatiu equivaldria que 60.000 persones poguessin disposar d’aquest producte fins a finals d’any.

Només a Catalunya, 252.000 persones ateses pels bancs dels aliments tenen una dieta deficitària en llet. D’aquestes persones, 50.000 són menors d’entre 1 i 12 anys que veuen compromès el seu desenvolupament per aquesta deficiència.

L’Obra Social ”la Caixa” i el Banc dels Aliments de Barcelona reforcen la seva col·laboració amb la signatura d’un conveni que permetrà al Banc dels Aliments adquirir a partir de desembre un camió frigorífic que faciliti la distribució de productes per a famílies desfavorides en alguns districtes de la ciutat.
     

 

Notícies relacionades