Tornar Tornar

Els 21 joves talents espanyols tornen de Silicon Valley amb projectes empresarials transformadors

Madrid, 30 Setembre 2015

A Silicon Valley, els cinc equips d’estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius de diferents centres de tot Espanya s’han enfrontat a reptes sobre futures tendències empresarials i n’han tornat amb nous projectes, aplicacions i metodologies transformadores que avui presenten a CaixaForum Madrid.

Abans que marxessin els equips, van proposar els reptes els cinc partner dels Premis Repte Emprèn: Fundació everis, Eurest, SegurCaixa Adeslas, HP i l’Obra Social ”la Caixa”. Avui els estudiants presenten les seves noves propostes davant dels partners, a CaixaForum Madrid.

Els Premis Repte Emprèn s’emmarquen dins del Projecte Joves Emprenedors, una proposta educativa innovadora que l’Obra Social ”la Caixa” posa a disposició de les escoles d’Espanya amb l’objectiu de despertar una actitud emprenedora en els alumnes.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema